Reaaliaikainen valheenpaljastus

REAALIAIKAINEN VALHEENPALJASTAMINEN

REAALIAIKAINEN VALHEENPALJASTAMINEN (PALVELUKUVAUS)


Reaaliaikainen valheenpaljastus neuvotteluissa, haastatteluissa, puhelinkeskusteluissa, vakavan luottamuspuutteen tilanteissa asiakkaan päätösten tukemiseksi ja tehokkaan tuloksen saamiseksi.


Asiakas saa kauttamme tietää reaaliajassa ja välittömästi puhekommunikaation yhteydessä vastapuolen yrityksestä valehdella (vilpistä) sekä tarpeen mukaan muutoksesta hänen emotionaalisessa ja kognitiivisessa tilassaan. Asiakas saa myös lyhyen lausunnon analyysituloksesta välittömästi toimenpiteen jälkeen (*tarvittaessa voimme myös jälkeenpäin tehdä tilaisuudesta syntyneen puheäänitteen tarkemman tutkimuksen, ks. Äänitysten valheenpaljastustutkimus).


Pääsääntöisesti yritysasiakkaille tarkoitettu palvelu.

PALVELUN HINTA JA MAKSUEHTO


Hinta 170,00 euroa/tunti (sis. alv 32,90 euroa). Minimiveloitus - 500 euroa (sis. alv 96,77 euroa). Lisäksi veloitamme tapauskohtaisesti suoranaiset kulut (matkat, majoitukset ym.) ja matka-ajan korvauksen 80,00 euroa/tunti (sis. alv 15,48 euroa).


Maksuehto on 7 kalenteripäivää tai sopimuksen mukaan.

TUTKIMUSMATERIAALIN KÄSITTELY


Tutkimuksen tekijälle jäävät tallenteet ja tekstitiedostot tuhotaan 10 päivän sisällä kirjallisen tutkimuslausunnon laatimisesta, mikäli asiakkaan kanssa ei ole nimenomaisesti muuta sovittu.

TUTKIJA LASSI RYTKÖNEN


Tutkijana toimii Lassi Rytkönen. Lassi Rytkönen on suorittanut vuonna 2008 valheenpaljastajan LVA6.50-lisenssikoulutus (Operator License Number #OP812028330, 17.01.2008, Israel, Nemesysco Ltd) ja hänellä on myös 12 vuoden käytännön kokemus valheenpaljastustestien ja tutkimusten suorittamisesta.

LISÄTIETOJA REAAALIAIKAISESTA VALHEENPALJASTAMISESTA


Tarkempaa tietoa reaaliaikaisesta valheenpaljastamisesta saatte, kun otatte meihin yhteyttä ja pyydätte lisätietoja tai tarjousta osoitteesta lassi.rytkonen@east-riskmanagement.fi