Reaaliaikainen valheenpaljastus

REAALIAIKAINEN VALHEENPALJASTAMINEN

REAALIAIKAINEN VALHEENPALJASTAMINEN  (PALVELUKUVAUS)


Reaaliaikainen valheenpaljastus neuvotteluissa, haastatteluissa, puhelinkeskusteluissa, vakavan luottamuspuutteen tilanteissa asiakkaan päätösten tukemiseksi ja tehokkaan tuloksen saamiseksi. 


Asiakas saa kauttamme tietää reaaliajassa ja välittömästi puhekommunikaation yhteydessä vastapuolen yrityksestä valehdella (vilpistä) sekä tarpeen mukaan muutoksesta hänen emotionaalisessa ja kognitiivisessa tilassaan. Asiakas saa myös lyhyen lausunnon analyysituloksesta välittömästi toimenpiteen jälkeen (*tarvittaessa voimme myös jälkeenpäin tehdä tilaisuudesta syntyneen puheäänitteen tarkemman tutkimuksen, ks. Äänitysten valheenpaljastustutkimus).


Pääsääntöisesti yritysasiakkaille tarkoitettu palvelu.

PALVELUN HINTA JA MAKSUEHTOHinta 450,00 euroa/tunti (sis. alv 87,09 euroa). Minimiveloitus - 1000 euroa (sis. alv 193,55 euroa). Lisäksi mikäli palvelu suoritetaan muualla kuin Lahdessa veloitamme tapauskohtaisesti suoranaiset kulut (matkat, majoitukset ym.) sekä, mikäli muuta ei ole sovittu myös matka-ajan korvauksen 90,00 euroa/tunti (sis. alv 17,42 euroa).


TUTKIMUSMATERIAALIN KÄSITTELY


Tutkimuksen tekijälle jäävät tallenteet ja tekstitiedostot tuhotaan 10 kalenteripäivän sisällä kirjallisen tutkimuslausunnon laatimisesta, mikäli asiakkaan kanssa ei ole nimenomaisesti muuta sovittu. 

TUTKIJA LASSI RYTKÖNEN 


Tutkijana toimii Lassi Rytkönen. Lassi Rytkönen on suorittanut vuonna 2008 valheenpaljastajan LVA6.50-lisenssikoulutus (Operator License Number #OP812028330, 17.01.2008, Israel, Nemesysco Ltd) ja hänellä on myös 12 vuoden käytännön kokemus valheenpaljastustestien ja tutkimusten suorittamisesta. 

LISÄTIETOJA REAAALIAIKAISESTA VALHEENPALJASTAMISESTA


Tarkempaa tietoa reaaliaikaisesta valheenpaljastamisesta saatte, kun otatte meihin yhteyttä ja pyydätte lisätietoja tai tarjousta osoitteesta lassi.rytkonen@east-riskmanagement.fi